Smo generalni zastopnik za stroje podjetja ADVANCED LABELLING TECHNOLOGIES

Kako delujejo Eko sistemi MARK?

Vodni kamen lahko kristalizira v treh oblikah: kalcit, aragonit in vaterit. Najmanj je zaželen kalcit, ki pušča za seboj apnenčaste obloge in bele lise.

Eko sistemi MARK z močnim magnetnim poljem vplivajo na kristalizacijo kamna v vodovodni vodi. Močno magnetno polje bistveno zmanjša vsebnost kalcita, zato ni več oblog na grelcih in drugih površinah. Vodni kamen je tudi lažje razgradljiv in odplakljiv. Celotne obloge so tanjše in lažje razgradljive, še več, tudi obloge, ki so se izločile pred vgradnjo magnetne naprave, se po določenem času samodejno odstranijo in odplaknejo.

Eko sistemi MARK ohranjajo te ugodne lastnosti še več ur po končani magnetni obdelavi.

Eko sistemi MARK delujejo, ker upoštevamo pretok vode. Magneti so zaščiteni pred vodo, so keramični ter galvansko zaščiteni. Podaljšamo tudi čas in pot, kjer vodo izpostavimo magnetnemu polju.

Vsak sistem individualno in projektno prilagodimo uporabniku, zato deluje optimalno.

Podobni magnetni sistemi do sedaj niso delovali, ker pretok vode ni bil upoštevan. Voda je bila prekratek čas izpostavljena magnetnemu polju, magnetno polje ni bilo dovolj močno. Magneti so bili izpostavljeni vodi, zato so magneti slabše kakovosti po določenem času razpadli.

Teh napak se zavedamo, zato jih ne ponavljamo!

Nismo odkrivali tople vode, prisluhnili smo zgolj zakonom fizike in kemije. Vse ostalo je matematika.

 

 

Avtorske pravice ©2005 Marex s.p., Edvard Tovornik

 

Nazaj na prvo stran