Smo generalni zastopnik za stroje podjetja ADVANCED LABELLING TECHNOLOGIES

 
Enota za tiskanje/lepljenje
ALCODE P - tiskanje in istočasno dvostransko etiketiranje palet ALCODE - tiskanje in istočasno etiketiranje
ALCODE P  

 

Enote serije ALcode so sistemi za tiskanje/lepljenje samolepilnih etiket. Preko vmesnika jih je mogoče povezati z računalnikom; pravkar natisnjene etikete lahko prilepijo na mirujoče ali premikajoče se proizvode.

Tiskanje etiket temelji na termo-tiskalnih enotah japonskega proizvajalca SATO, ki je te tiskalne enote izdelal posebej za uporabo na avtomatskih napravah.

Zmogljivosti tiskalnikov SATO so: ločljivost od 8 do 12 pik/mm, hitrost tiskanja do 300 mm/s in širina tiska 104 ali 152 mm.

V vsako enoto ALcode so primerno integrirani mehanski, pnevmatski in elektronski sklopi, tako da ustrezajo standardnim zahtevam strojev, ki obratujejo v industrijskem okolju; standardne zahteve združujejo zanesljivost, uporabniško prijaznost, dostopnost in izmenljivost.

Za lepljenje etiket je na voljo vrsta standardnih naprav, s katerimi je mogoče nanašati etikete v kakršnemkoli položaju in kakršnikoli linearni hitrosti.

Na razpolago so naslednje različice:

Zahvaljujoč prožnosti sistemov ALcode, lahko pri podjetju ALTECH. izdelajo popolne sisteme za identifikacijo vsake vrste paketa, kot npr. zabojev, škatel, svežnjev in palet.

K osnovni konfiguraciji lahko za reševanje specifičnih težav dodate naslednje naprave:

 

V kolikor je to potrebno, lahko dobavimo pakete grafične programske opreme za oblikovanje in upravljanje etiket v okolju Windows.

Marex s.p. v sodelovanju s podjetjem ALTECH nudi kvalificirano tehnično svetovalno službo za kakršne koli težave pri etiketiranju, za oblikovanje vzorcev oz. modelov za popolno tovarniško opremo in pomoč pri izvajanju instalacij.

 

ALcode E
ALcode LT

 

Avtorske pravice ©2005 Marex s.p., Edvard Tovornik

 

Nazaj na prvo stran