Smo generalni zastopnik za stroje podjetja ADVANCED LABELLING TECHNOLOGIES

 
Linijski etiketirni sistemi
ALLINE C - cilindrično etiketiranje s podtlačnim trakom ALLINE C - etiketiranje farmacevtskih proizvodov ALLINE C - etiketirnje z visoko hitrostnim pečatenjem ALLINE C - etiketiranje gasilnih aparatov ALLINE C - etiketiranje večjih cilindričnih proizvodov ALLINE C - etiketiranje veder z ročajem
ALLINE C - horizontalno etiketiranje nestabilnih proizvodov ALLINE C - horizontalno etiketiranje orodij ALLINE C - horizontalno etiketiranje s samodejnim podajanjem proizvodov ALLINE C - orientacijsko etiketiranje posod za barvo ALLINE E - dvojno etiketiranje kozarčkov ALLINE E - etiketiranje farmacevtske embalaže
ALLINE - etiketiranje z vakuumskim trakom ALLINE E - etiketiranje pravokotnih stekleničk ALLINE E - kotno etiketiranje plastičnih posod ALLINE E - obojestransko etiketiranje plastenk mazalnega olja ALLINE & ALRITMA - etiketiranje farmacevtske embalaže s kontrolo kakovosti tiskanja etikete ALLINE - fazno etiketiranje
ALLINE E - obojestransko etiketiranje jogurt lončkov ALLINE E - obojestransko etiketiranje ovalnih proizvodov ALLINE C - etiketiranje plastenk sokov      

Serija etiketirnih sistemov ALline predstavlja integrirane samodejno delujoče linijske sisteme, ki lahko lepijo samolepilne etikete na pločevinke, steklene kozarce in steklenice različnih oblik; pri tem zagotavlja izredno natančnost tudi pri visokih hitrostih proizvodnje.

Ti sistemi so bili zasnovani in izdelani v skladu z najnaprednejšimi planskimi kriteriji, skladno s smernicami CE ter uporabo izredno zanesljivih materialov in sestavnih delov. Rezultat tega je sistem, ki je primeren tudi za najbolj obremenjene pogoje; enostavno ga je mogoče uporabiti za različne formate proizvodov in etiket.

Vse sisteme ALline je mogoče konfigurirati za rešitev velikega števila različnih primarnih težav etiketiranja, kot so navedeni v nadaljevanju:

Sistemi serije ALline so izdelani iz trdnega jeklenega ogrodja, v katerem se nahaja električna oprema. Na tem ogrodju so v modularnem načinu montirane vse naprave tovarniške opreme. Hitrost tekočega traku je nastavljiva, gibanje vseh različnih kinetičnih mehanizmov, vključno etiketirnih glav, je sinhronizirano s pomočjo sinhronizatorja (enkoder). Vsi elementi so bili konstruiran tako, da jih je mogoče med vzdrževanjem ali nastavitvami enostavno doseči, med obratovanjem pa so trdno vpeti.

Sistemi ALline so lahko, glede na zmogljivost in dimenzije etiket, opremljeni z etiketirnimi glavami serij ALstep, ALritma in ALcode. Te enote so montirane na podpornikih, kar operaterju poleg nastavitve višine in globine omogoča tudi nastavitev naklona; s tem sistem aplikacije na proizvode z rahlo konično obliko ali nagnjeno čelno ploskvijo.

Zahvaljujoč njihovi visoko sposobni modularni izgradnji, lahko sisteme ALline opremite z vrsto naprav, s katerimi povečujete njihovo območje in zmogljivost.

 

Med dodatne naprave spadajo:

Marex s.p. v sodelovanju s podjetjem ALTECH nudi kvalificirano tehnično svetovalno službo za kakršne koli težave pri etiketiranju, za oblikovanje vzorcev oz. modelov za popolno tovarniško opremo in pomoč pri izvajanju instalacij.

Avtorske pravice ©2005 Marex s.p., Edvard Tovornik

 

Nazaj na prvo stran