Smo generalni zastopnik za stroje podjetja ADVANCED LABELLING TECHNOLOGIES

 
Polavtomatski etiketirni stroj

ALmatic je polavtomatski etiketirni stroj za lepljenje samolepilnih etiket na cilindrične proizvode. Rokovanje s strojem je preprosto, saj izdelke le vstavite v pravilno lego, nato pa z ročico sprožite podajanje etikete. ALmatic nato izdelek vrti in etiketo popolnoma zalepi.

Zahvaljujoč ergonomičnosti sistema in šablonske naravnanosti, ALmatic omogoča natančno lepljenje, vstavljanje izdelka pa je, kot smo že omenili, povsem preprosto. Hitrost podajanja etiket je 12 m/min, kar je izredno učinkovito.

 

ALmatic omogoča lepljenje etiket do širine silikonskega traku 200 mm, različnih premerov proizvodov od 25 mm do 110 mm. Menjava formata je hitra in intuitivna, z enostavnim drsnim vzvodom z blokirnim krišpalnikom. Industrijsko konstrukcijo sistema ponazarja enota za kolute do premera 280 mm z zategovalno ročico, vlečno skupino in previjalno enoto silikonskega papirja velike zanesljivosti ter izjemne natančnosti tako na začetku kot koncu koluta.

Za ALmatic je možno dokupiti dodatno opremo, kot je senzor za prosojne etikete, tiskalnik s termo folijo za tiskanje številk in stalnih podatkov, kar uporabnost sistema še zviša.

Marex s.p. v sodelovanju s podjetjem ALTECH nudi kvalificirano tehnično svetovalno službo za kakršne koli težave pri etiketiranju, za oblikovanje vzorcev oz. modelov za popolno tovarniško opremo in pomoč pri izvajanju instalacij.

Avtorske pravice ©2005 Marex s.p., Edvard Tovornik

 

Nazaj na prvo stran