Smo generalni zastopnik za stroje podjetja ADVANCED LABELLING TECHNOLOGIES

 

Etiketirna enota z uporabo vrhunske tehnologije
ALRITMA - etiketiranje jogurt lončkov ALRITMA - etiketiranje s spodnje strani

 

ALritma je visoko zmogljiva naprava za lepljenje samolepilnih etiket, ki je bila konstruirana za integracijo v linije za pakiranje, v katerih sta hitrost proizvodnje in zanesljivost glavni zahtevi. ALritma temelji na inovativni mehanski strukturi, ki lahko združuje veliko trdnost z okretnostjo.

Dobavljamo jo v treh različicah, S, M in L, za širine etiket do 100, 200 in 300 mm. Pogonski sklop etiketnega zvitka je bil konstruiran za maksimalni izkoristek koračnega motorja, pri čemer vedno zagotavlja natančno postavljanje etiket - tudi pri največjih hitrostih proizvodnje. Z bočnim dostopom smo olajšali namestitev nosilnega traku.

Napravo nadzoruje zmogljivi mikroprocesor, opremljen z večjezičnim prikazom in funkcijskimi tipkami, ki dovoljujejo zaganjanje naprednih funkcij, s čimer olajšajo operaterju kompleksne mehanske nastavitve in znatno pospešijo postopek spremembe formata.

Na razpolago so naslednje funkcije:

Poleg prefinjenih standardnih naprav lahko ALritmo opremite tudi z vrsto dodatkov, s katerimi boste povečali obseg in zmogljivost:

Posebna izvedba tega stroja, ALritma T, dovoljuje visoko zmogljivo tiskanje/lepljenje samolepilnih etiket.

Karakteristična značilnost ALritma T je sposobnost integracije vseh SATO termo-transfer tiskalnih sistemov (tudi DATAMAX in ZEBRA).

Ti tiskalni sistemi omogočajo operaterju sprotno tiskanje (real-time) številke šarže, datuma prodaje/ priporočene uporabe, črtne kode, progresivnega številčenja in grafike, itd.; poleg tega z izredno širokim področjem opcij omogočajo identifikacijo in dekoracijo proizvodov.

Kjer so potrebne velike hitrosti podajanja, visoka produktivnost in preciznost aplikacije je poseben element za funkcioniranje sistema z visoko investicijsko vrednostjo dobavljiva enota posebne izvedbe ALritma (model, ki se je bil 5 let dokazoval na razširjenem svetovnem tržišču) in ga imenujemo ALritmaXtra. Je močnejši, trdnejše konstrukcije od osnovnega modela. Opremljen je s previjalno enoto premera 350 mm in predimenzionirano motorizirano previjalno enoto silikonskega papirja velike avtonomnosti. Odločilna karakteristika je linearna hitrost podajanja etiket do 60 m/min (opcija 80 m/min) in 800 kom/min računske kapacitete. Težavno previjanje se vrši zelo hitro. V ekstremnih primerih je možno sestaviti tudi NO-STOP napravo med dvema etiketirnima sistemoma v kaskadni povezavi, ki omogoča zamenjavo koluta z etiketami brez zaustavljanja proizvodne linije. ALrtimaXtra ima varovanje IP 55 in vodo odporno komandno omarico iz INOXA.

Marex s.p. v sodelovanju s podjetjem ALTECH nudi kvalificirano tehnično svetovalno službo za kakršne koli težave pri etiketiranju, za oblikovanje vzorcev oz. modelov za popolno tovarniško opremo in pomoč pri izvajanju instalacij.

Avtorske pravice ©2005 Marex s.p., Edvard Tovornik

 

Nazaj na prvo stran