Smo generalni zastopnik za stroje podjetja ADVANCED LABELLING TECHNOLOGIES

 
Samodejni aplikator cevastih etiket (rokavčnikov)
ALSLEEVE T - pečatenje pokrovčkov stekleničk s sleeverji ALSLEEVE T - pečatenje s sleeverji
ALSLEEVE - natikanje sleeverjev  

ALsleeve je samodejni aplikator termo-krčljivih plastičnih cevastih etiket (rokavčnikov), ki zdrsnejo na proizvod, nakar so termično skrčeni za varnostno pečatenje pokrovov proizvodov in zapork v prehrambeni, kozmetični in kemični industriji.

Rokavčniki so posebne oblike neskončne cevi iz plastičnega materiala (PET, PVC, ali polipropilena) navitega v kolut, rezani v nastavljivi dolžini in natakjeni na proizvod s sinhronskim gibanjem proženo s fotocelico.

ALsleeve upravljate preko PLC, gumbov in prikazovalnika, zato je nastavljanje vhodnih parametrov izjemno preprosto. Enota je opremljena z nosilnim kolutom veikega razpona s premerom koluta do 400 mm, z rokavčniki dolžine 30 mm do 150 mm (za zaporke od 20 do 70 mm premera). Enota je lahko opremljena z vzdolžnim perforatorjem za lažje odstranjevanje pečatenja s strani kupca.

ALsleeve je lahko oblikovan za aplikacijo preko celotnega telesa proizvoda. Zahvaljujoč kapaciteti termo-krčljivega sistema, ki sledi obliki proizvoda, poveča dekorativne rezultate posebno s proizvodi posebnih oblik. V tej konfiguraciji je možno dokupiti enoto prečne perforacije za lažje ločevanje zgornjega pečatnega dela od dekorativnega dela.

ALsleeve je kompaktna, modularna prilagodljiva naprava, ki jo je možno vključiti v obstoječo proizvodno linijo. Enota spada med široko serijo samolepilnih etiketirnih sistemov ALTECH, izdelovalca svetovnega nivoja.

Marex s.p. v sodelovanju s podjetjem ALTECH nudi kvalificirano tehnično svetovalno službo za kakršne koli težave pri etiketiranju, za oblikovanje vzorcev oz. modelov za popolno tovarniško opremo in pomoč pri izvajanju instalacij.

Avtorske pravice ©2005 Marex s.p., Edvard Tovornik

 

Nazaj na prvo stran