Smo generalni zastopnik za stroje podjetja ADVANCED LABELLING TECHNOLOGIES

 
Etiketirna glava
ALSTEP - etiketiranje kozmetičnih izdelkov s plavajočim valjem ALSTEP - etiketiranje s pečatenjem kozarcev ALSTEP - etiketiranje s pečatenjem
ALSTEP - etiketiranje s spodnje strani ALSTEP - etiketiranje videokaset ALSTEP - etiketirnje ovojnih kartonov
ALSTEP s specialnim trakom    

 

ALstep je samodejni stroj za lepljenje samolepilnih etiket. Njegovi prednosti sta kompaktna izvedba in nizka cena. Konstruiran je tako, da ga je moč enostavno integrirati v obstoječe sisteme za pakiranje.

Maksimalna širina etiket je 100 mm, medtem ko je podajanje etiket izvedeno preko mikroprocesorsko vodenega koračnega motorja.

Vse potrebne parametre etiketiranja je mogoče vstaviti z uporabo nadzorne plošče s štirimestnim prikazom.
Ti parametri so shranjeni na čip EPROM, tako da so ob ponovni vključitvi stroja spet na voljo.

Na razpolago so naslednje funkcije:

Kljub njegovi majhni dimenziji je napeljava papirja lahka z vnosom s strani, kar omogoča hitro menjavo formata in lažje vzdrževanje ter čiščenje stroja. Na stroju je možno uporabljati kolute etiket do premera 300 mm.

Poleg tega ga je mogoče opremiti z vrsto opcijskih naprav za reševanje specifičnih težav etiketiranja:

Različica ALstep E je namenjena uporabnikom, ki ne poterbujejo velikih hitrosti ampak zahtevajo točnost, rentabilnost, lahko namestitev stroja za ugodno ceno.

ALstep E je možno namestiti k pakirnim linijam, ki dosegajo hitrosti do 15 m/min. Stroj je opremljen z ločeno nadzorno omarico, ki je hlajena. Omogoča nastavitve hitrosti in položaja etiket z enostavnim digitalnim sistemom.

Marex s.p. v sodelovanju s podjetjem ALTECH nudi kvalificirano tehnično svetovalno službo za kakršne koli težave pri etiketiranju, za oblikovanje vzorcev oz. modelov za popolno tovarniško opremo in pomoč pri izvajanju instalacij.

Avtorske pravice ©2005 Marex s.p., Edvard Tovornik

 

Nazaj na prvo stran