Pri podjetju ALTECH konstruirajo in izdelujejo etiketirne stroje ter jih nato, preko neprenehoma rastočega prodajnega omrežja, ponujajo v mnogih evropskih deželah in državah izven Evrope.

Njihovi distributerji so izbrani, izurjeni, informirani in dobro podprti. Ker predstavljajo naše in njihove izkušnje koristni vir podatkov, pomenijo povečano vrednost in doprinos za vse uporabnike sistemov ALTECH.

Vse pakirane proizvode, kot npr. hrano, kemikalije, zdravila, kozmetiko itd., je potrebno dekorirati, identificirati, zapečatiti in označiti. Samo tako lahko zadovoljimo vse splošne potrebe prodaje, transporta, skladiščenja in rokovanja.

V večini primerov je rešitev etiketa, ponavadi v samolepilni izvedbi

Zato so sistemi ALTECH tako razširjeni, povpraševanje po naših nasvetih tako veliko in naši nasveti pogosto uresničeni. Pri Marex s.p. Vam bomo znali ustrezno svetovati, saj smo vedno pripravljeni in motivirani podjetniki, ki smo odprti za zahteve kupcev in ustrezno organizirani, tako da znamo svoje stranke zadovoljiti v vseh pogledih.

Seznanjeni smo z logistiko in težavami strojnega pakiranja ter z materiali, s katerimi imamo opravka. Za vsako specifično situacijo etiketiranja znamo poiskati najboljšo konfiguracijo, pri čemer v modularnem načinu izgradnje kombiniramo standardne elemente iz našega kataloga. Tako prihajamo do individualnih rešitev, pri katerih povsem zadovoljimo potrebe kupca.

Po opravljeni montaži bodo naši strokovnjaki servisirali ALTECH stroj za etiketiranje do konca njegove življenjske dobe. Skrbeli bodo za vzdrževanje, popravila in eventualno nastopajoče potrebe po izvrševanju obratovanja. Na ta način postane uspeh naših sistemov uspeh distributerjev in bogastvo naših strank - v obojestranski zvezi medsebojnega sodelovanja.

V primeru, da smo v vas vzbudili interes za naše sisteme, vas prosimo, da nam pošljete elektronsko sporočilo, mi pa vam bomo posredovali željene informacije.

Avtorske pravice ©2005 Marex s.p., Edvard Tovornik

 

Nazaj na prvo stran
Smo generalni zastopnik za stroje podjetja ADVANCED LABELLING TECHNOLOGIES